17.5.13

Seks na Farmi


Poslednjih nekoliko dana čitava nacija željno isčekuje da li će se dogoditi ono, što je do sada u našem društvu bila tabu tema. Kod nas do sad nije bila praksa da se u jednom rijalitiju ukućani opuste i odu do te granice, da pred kamerama (javno) na očigled nacije imaju SEKS

Danima već slušam o tome, da li će se Danijel Alibabić i Jovana Nikolić toliko opustiti i imati seks, da li će Stanija i Filip slično nešto uraditi, hoće li se pobiti i td. 

E pa dragi moji: Babe, Dede, Žene, Deco... Stari i Mladi.... Sinoć je u Lisoviću na imanju sa pomoćnim zgradama gde se u normalnom svetu uzgaja stoka a u našem, srpskom slučaju, "umetničko - estradni krem" društva, došlo do dugo očekivanog snošaja, vama i vašim ukućanima omiljenih junaka u poslednjih nekoliko meseci.

Sinoć je u emisiji u koju prvo puste stoku a posle uvedu životinje, došlo do snošaja između "krema našeg društva" Danijela Alibabića i Jovane Nikolić. 

Sinoć je sa svojim rijalitijem, gde čobani rade protiv ovaca i ovce protiv čobana, dok sve to posmatra ostala stoka i strašno se zabavlja likujući što nije tako pokvarena kao čobani i licemerna kao ovce, najobrazovaniji i najgledaniji TV kanal Pink dostigao verovatno svoju najveću gledanost. 

Ova obrazovno-naučna institucija za kažnjavanje poznatih ličnosti, pojavljuje se svake godine u isto vreme, sa istim rokom trajanja i jednakim posledicama po čovekov psihički život, u kojoj između ostalog možete naučiti: 

 • Šta rede Stanija i Filip?
 • Da li je Ekrem naučio da čita?!
U Srbiji ima mnogo dece kojima je Farma jako korisna stvar, jer skreće pažnju roditelja sa njihovog života na živote drugih, jako bitnih likova. Nezgodno je samo kad se završi...

Za mene je Farma mesto gde se okuplja najveća stoka u Srbiji i pritom biva snimana i puštana u širu javnost. Mesto gde nestaje sva pamet, ako je uopšte slučajno i ušla u taj ograđen prostor.

Farma - Srbija By Stojan Males


Ovaj provokativan naslov, namerno sam izabrao jer je on upravo najbitnija ključna reč poslednjih dana na našem internet nebu. Može da vam posluži za masovno dovođenje posetilaca i on je upravo korišćen od strane naših najpoznatijih Blogera u jednoj od najvećih humanitarnih akcija na našim prostorima.


(Stojan Males)

2 comments:

 1. Zdravo,
  Moje ime je Juli iz Južne Džakarte u Indoneziji, želim da koristim ovaj medijum kako bih savjetovao svima da se budite pažljivi u tome da dobijete zajam ovde, tako da mnogi zajmodavci ovdje su svi scammersi i oni su tu samo da vas prevare iz svog novca, Prijavila sam se za zajam od oko 200 miliona od žene u Dubaiju i izgubila sam oko 10 miliona, bez uzimanja zajmova, pitali su me ponovo i za troškove, plaćam skoro 10 miliona još nisam dobio zajam,

  Bog je slava, upoznao sam prijatelja koji se upravo prijavio za kredit, a on je dobio kredit bez ikakvog stresa, pa me je upoznao sa gospođom Olivijom Danielom, a ja sam primio 400 miliona, mislim da je to bila šala i prevara, ali sam dobio zajam za manje od 24 sata samo 2% bez kolaterala. Veoma sam srećan što sam spasen od siromaštva.

  tako savjetujem sve ljude u kojima su potrebni krediti za kontakt
  Gospođa Olivia Daniel, putem e-maila: (oliviadaniel93@gmail.com)

  I dalje me možete kontaktirati ako vam zatrebaju dodatne informacije putem e-maila: (yuliy3531@gmail.com)

  još jednom hvala svima što ste čitali moje svedočenje, i da li će nas Bog i dalje blagosloviti i dati nam život i prosperitet

  ReplyDelete
 2. DOBRO DAN MOJ NAJVEĆI ZAGREB

  SVJEDOČANSTVO O NAČINU PREDMETA ZA KUPNJU KUĆE IZ REALNE I ZAJEDNIČKOG ZAJMA TVRTKE KOJA JE ZAHTJEVA Albakerov kreditni čvor. Ja sam vrlo sretan danas i Bog blagoslovi JOSE LUIS zajam društvo.
  ,
  Moje ime je Abdullah Ja sam iz grada Varaždina tražila sam istinsku tvrtku za zajam u zadnjih 5 mjeseci, kupiti kuću
  sve što sam dobio bio je hrpa prevara koji su me natjerali da im vjerujem i na kraju
  dana, oni su uzeli moj novac bez da daju ništa zauzvrat, sve
  moja nada je izgubljena, zbunjena sam i frustrirana, nikada nisam htjela imati nikakve veze s kreditnim tvrtkama na internetu pa sam otišao posuditi novac od
  prijatelj, rekao sam joj sve što se dogodilo i rekla je da mi može pomoći, to
  ona zna kreditna tvrtka koja mi može pomoći s bilo kojim iznosom kredita
  što mi je potrebno uz vrlo nisku kamatnu stopu od 2%, da je upravo dobila
  kredit od njih, ona me je uputila kako se prijaviti za zajam, jesam
  baš kao što mi je rekla, prijavio sam se s njima na E-mail: (albakerloanfirm@gmail.com) Nikada nisam vjerovao, ali pokušao sam i ja
  najveće iznenađenje sam dobio zajam u roku od 24 sata, nisam mogao vjerovati,
  ja sam sretan i bogat i ja sam zahvalio Bogu da takav zajam
  takve tvrtke i dalje postoje na ovom prevare diljem mjesta,
  molim te savjetujem svima onima koji trebaju zajam
  (albakerloanfirm@gmail.com) oni nikada neće uspjeti, i
  vaš život će se promijeniti kao što je to učinio. Brzo kontaktirati (albakerloanfirm@gmail.com) danas i dobiti vaš zajam od njih, Bog blagoslovi Albaker kreditne tvrtke za njihovu originalnu ponudu.
   Pobrinite se da kontaktirate tvrtku Albaker za vaš kredit jer sam uspješno dobio ovaj kredit od ove tvrtke bez stresa.

  ReplyDelete