29.6.13

Dugonajavljivani ali i očekivani koncert Cece Ražnatović raspametio je sve njene fanove! Skoro četiri sata pevačica je na bini pravila nezaboravni šou koji je ispratilo oko 150.000 posetilaca.Kažu svedoci da je Ceca blistala, pevala bosa i da nije plakala. Pa naravno da neće plakati, nije luda jer jedino ona zna kako da kriminalom dođe do para a da ne leži u zatvoru.
 To je ona priča, znate: "Mazneš 10 miliona evra, daš 1,5 milion, budeš domaćica 8 meseci i opet čist obraz." 
Za pesme ove pevaljke iz Žitorađe (koja je proglašena za najboljeg haus muzičara Srbije u 2011. godini), naučno je dokazano da uništavaju mozak. Studija instituta u Vinči je pokazala da nakon dužeg slušanja njene muzike, naglo počinjete da oglupljujete, nivo inteligencije vam opada negdje na nivo između krave i ovce. Sumnja se da duže slušanje njene muzike u mozgu žrtve može da trajno uništi delove mozga odgovorne za dobru muziku i normalno razmišljanje.
Glava zamorčeta u Vinči, posle slušanja Cecine muzike


Mogu da se kladim da niste znali da je naša Ultra Mega Giga zvezda, ili ti srpska majka kako je od milja nazivaju, jedina žena koja se usudila da izrazi ljubav Čak Norisu, i to kroz pesmu. Time je bačeno svetlo na misteriozno Arkanovo ubistvo. Da bi se uverili u ovo što pišem, kontaktirao sam Cecu lično, da bi uradio jedan intervju odmah nakon koncerta.

mobilmega : Gospođice/Gospođo Ceco, da li je istina to što sam načuo, da ste vi jedina osoba koja se usudila da izrazi ljubav čuvenom Čak Norisu?!
Ceca: Vidi Stojane ( mobilmega ), ti bar znaš da sam ja uvek maksimalno iskrena prema svim medijima i da nikada nisam pričala nešto što bi moji fanovi samo želeli da čuju. Sam znaž da je kod mene "što na umu, to na drumu".
mobilmega : Naravno da znam, zato vas i pitam - direktno.
Ceca: Pa vidi .... mislim da ti je najbolji dokaz moja pesma koja se zove "Fatalna ljubav" koju sam posvetila direktno Čak Norisu: "Ja te volim Čaki kad si u Londonu, u Nju Jork da odeš u mom si fazonu"

Bilo kako bilo, ja Cecu obožavam zbog njenih odvala iz malog mozga. Kao dokaz navešču nekoliko primera:
- Da, ja sam samokritična, naročito prema sebi.
- Celivala sam mošti Svetog Save u Trnovu...
- Kad na naš stadion dolaze suprotnički timovi...
- Volela bih da imam petoro deteta
- I ona antologijska: Imam osećaj za filing!
Ipak na kraju ovog članka da napišem još jednu činjenicu. Ceca je majka svim devojkama koje bi žarko želele da dele sudbinu ucveljene udovice, devojčice sa sela koja se domogla beograda i od praznih džepova "poštenim radom" "zaradila" milione, nažalost ljubav njenog života su "usmrtili", jadnu su je još i nepravedno uhapsili, ali vratila se još jača!!! Pa je kao svaka samohrana majka morala da nastavi da se bori za hleb pesmom (ipak: pesma nas je održala) i tako postala i ostala simbol raspoznavanja Srbije. Od cvetka zanovetka do idealno loše žene... neverovatna je... A da ne pominjem njene "neprimetne" transformacije bolje rečeno mutacije... ta nema gde je nisu lupali čekićem ili gurali svakojake hemijske supstancije... Marina Tucaković se Ceci i samo Ceci, može zahvaliti na tome što sada može bilo kome prodati neku svoju baljezgariju ("moje srce je pile pokislo žuto i malo..") Ali moram joj priznati da šta god pričali loše o njoj i dalje jedino ona zatvori saobraćaj radi koncerta i na isti okupi preko 100.000 ljudi koji joj otpevaju svaku njenu pesmu. 


P.S. Ova emisija je isključivo zabavnog karaktera i namenjena je osobama starijim od 18 godina (dakle 18+). Emisiji nije cilj da nekog uvredi, niti da se neko oseti prozvan ;) 

0 Komentara:

Post a Comment