5.6.16

Uskoro će kraj sezone godišnjih odmora. Ja za koji dan sa svojom porodicom krećem na sve češću misaonu imenicu većine Srba... MORE.

Grčka - Kasandra
 
Pogađate gde idemo?! 

Pa u nama  "bratsku zemlju" , tj ultimativno izbeglište većine Srba, bilo tokom rata, ekonomskih kriza, ili letovanja. Grčku, naravno. 

Na žalost, more je postalo mistično mesto koje je za sve više Srba nešto najbolje što može da im se desi u žvotu.

U "ona srećna vremena" na letovanje/more odlazilo se veoma lako, ili bolje reći normalno.
Nekad: Idemo na more? Važi!
Sad: Dva žiranta za kredit, potvrda iz kreditnog biroa, lična karta, pasoš, zdravstvena knjižica, izvod iz knjige rođenih, krštenica, rentgenski snimak gornje i donje vilice, osiguranje (međunarodno), potvrda o vakcinisanju i 100 evra za nedaj bože.
Tikvara - Bačka Palanka, Srbija
Nekad: Idemo na more! Jeeeeeeeee...
Sad: Dunave, Dunave, jebo more! 
Ovde kod nas poslednjih dvadeset pet godina na more se recimo sve češće gleda kao geografski pojam koji Srbi nikad nisu nešto preterano voleli, a čak mu veoma često prete ili ga psuju. 

Evo nekih od primera:
Primer 1: More mrš u pizdu materinu!
Primer 2: More kad ti dođem tamo, videćeš ti!
Primer 3: More nemoj da me zajebavaš! Ispresavijaću te!
Nekada je naš narod na more odlazio zbog sunčanja, kupanja i odmora. Danas (oni koji su u mogućnosti) na more odlaze zbog pravljenja atraktivnih fotografija za Fejsbuk i ostale društvene mreže. 

Sve u svemu, ukoliko ste u mogućnosti da odete negde na letovanje, iskoristite te momente na najbolji mogući način za vas. 

Srećan put i vidimo se sa slikama na Fejsu, Tviteru, instagramu...


2 comments:

 1. KAKO sam postao pobjednik nakon toliko mnogo neuspjeha ATTEMPT dobivanje kredita ....

  Osjećam se tako blagoslovljeno i ispunjeno. Nerado sam se prijavio za zajam koji sam čuo za online jer sve izgleda previše dobro da bude istinito, ali bio sam uvjeren i šokiran kad je moj prijatelj na mom mjestu posla dobio zajam od Progresive Loan INC i oboje smo potvrdili i ja sam išao naprijed da primjenjujem, danas sam ponosan vlasnik moje tvrtke i zarađivati ​​novac za moju obitelj i sretnu mamu. Pa ja sam Annie Joe po imenu iz Pauls Valley, Oklahoma. Kao samohrana majka s troje djece bilo je teško dobiti posao koji bi mogao voditi brigu o meni i mojoj djeci, a imala sam toliko novčanica za plaćanje i kako bih to učinila najgore, imala sam loše kreditne pa nisam mogao dobiti zajam od bilo kojeg banka. Imala sam idealan početak poslovanja kao frizera, ali nisam imao kapitala za početak, Probao sam sve vrste banaka, ali nisam uspio dok se moj suradnik nije javio bogoslužnom vjerovniku koji oglašava kako bi mogao dati zajam u 2 % kamatna stopa. Šaljem im poštom putem službene adrese e-pošte (progresiveloan@yahoo.com) i odmah sam dobio odgovor, a moj je kredit odobren, a ja sam bio upućen na web mjesto Banke gdje sam povukao kredit izravno na moj račun. Za rezanje priče kratko sam ponosan na svoju frizersku tvrtku i obećavam svjedočiti svijetu kako se moj život pretvorio .. Ako vam treba bilo kakav zajam, savjetujem vam da kontaktirate Progresive Loan INC i financijski se podignete E-mail: progresiveloan@yahoo.com ILI poziv / tekst +1 (603) 786-7565


  ReplyDelete
 2. Dobar dan,

  Trebate li bez osobnog ili poslovnog kredita bez pritiska i uz brzu suglasnost? Mi smo vam u Global Financeu pružili prave zajmove kako bi zadovoljili vaše potrebe.

  Naš proces uključuje;

  * INTERES NISKOG RATA!

  * FAST LOAN PRODAJA!

  * LAKO I STRES SLOBODNO OBRADU.

  * GARANTAN DAN PRIJE NAMJENE DAN!

  * 100% POVJERENJE I GENUINO!

  Obratite nam se sada za više informacija o ponudama za kredit i okončat ćemo vaše financijske probleme

  Kontaktirajte nas putem:

  EMAIL: sarahharvey@myglobalfinancefund.com

  ReplyDelete