18.6.13


Nisam stigao da objavim ovaj veoma zanimljiv intervju sa našim najpoznatijim ministrom za sva vremena, iz opravdanih razloga. Jednostavno, pakovao sam se sa porodicom na more. Neposredno pred naš put, uradio sam eksluzivan intervju sa ovim neuništivim čovekom.

Čovek koji je bio Mocartov najbolji prijatelj, Titov stariji i iskusniji drug, Karađorđev savetnik, pisac Pašićeve biografije, šmeker iz osnovne škole Merlin Monro (sa kojim je, kako se priča, izgubila nevinost), perverzni čikica koji se mnogo često vrzmao oko Grejs Keli dok je išla u srednju, stariji ortak Mire Stupice, rame za plakanje Marka Kraljevića, koautor Dušanovog zakonika, učitelj Dimitrija Tucovića, ozbiljna konkurencija Starcu Foči od stotinu ljeta, priznao mi je prilikom intervjuisanja da je političar - maratonac. U javnosti poznat kao Jovan, u familiji kao Pantelija (Topalović).

@mobilmega: Gospodine Krkobabiću, da li je istina da ste vi lik koji jede isključivo kod svoje babe. Jer čuo sam dosta komentara vezanih za vaše prezime. 
Krkobabić: Vidite mladi gospodine @mobilmega ... Naravno da to nije istina. Evo konačno ću i javno to da priznam pred vašim milionskim auditorijumom. Jedina istina o meni je ta, da sam bio Ministar u svim plemenskim savetima, skupštinama, senatima, kurijama i vladama još od perioda praistorije. Punu afirmaciju doživeo sam tek danas. Poznat sam po predlozima o podeli Rimskog carstva, ujedinjenu Grčkih polisa i podeli Kosova. Naš trenutni predsednik Vlade, nedavno me je pitao šta mislim o podeli Kosova?! Ja sam mu najiskrenije odgovorio: "Dragi moj Ivice, pa ja sam to davnih dana predlagao, ali Lazar i Murat ni da čuju."
@mobilmega : Svaka čast gospodine Krkobabiću, pa vi ste živ dokaz da senilnost nije prepreka da bi ste bili vicepremijer. Vođa stranke bez podmladka.  
Krkobabić: Pa naravno mladiću, ali ja bih da malo skrenem sa teme, samo da vam napomenem da je živa istina ono što ste me takođe pitali na pripremi ovog intervjua. Naravno da je istina ono što se priča da sam kao mali video dinosaurusa. Samo mi nije jasno zašto vam je to čudno?!
Krkobabić i Dinosaurus @mobilmega

Dragi moji, obzirom da je već prešao sve faze u razvoju čoveka, lik je opet postao omladinac... neuništiva istorijska ličnost, trebalo bi po njemu pisati udžbenike istorije, od rodjenja Hrista do daleke budućnosti.
0 Komentara:

Post a Comment