4.7.13

Internet Zarada

Sigurno je mnogo vas koji se pitaju da li je uopšte moguće zaraditi na internetu. Ja vam iz ličnog iskustva mogu potvrditi da jeste i izneću vam neke dokaze o mojoj zaradi u ovom članku. Iako je moguće zaraditi, niko nije rekao da je lako zaraditi. 

Kao i za svaki posao, i za ovaj treba naučiti kako raditi i kako zaraditi. Ako niste spremni odvojiti dnevno 2-3 sata na čitanje i proučavanje raznog materijala, onda ovo nije stvar za vas. 


U ovom članku ću vam predstaviti jedan siguran i stabilan posao na internetu, a reč je o kompaniji Strong Future International ( SFI ). SFI je kompanija koja posluje od 1998. godine, i do danas nikako nije poslovala u minusu, što dodatno govori o stabilnosti ove kompanije. Ako ste spremni da uložite malo vremena i truda, kako bi sa ovom kompanijom ostvarili sigurne prihode, onda samo pratite uputstva!Šta je to SFI ?

SFI je jedna američka kompanija koja svoje poslovanje obavlja preko interneta. Glavnu zaradu pravi preko svog web shop-a. Osnivač i vlasnik kompanije SFI je Gery Carson. Sve podatke o vlasniku i kompaniji možete pronaći na njihovoj web stranici ako se želite uveriti u legalnost ove kompanije. Već sam rekao da kompanija posluje od 1998. godine i do danas nisu poslovali u minusu,što govori da će ova kompanija još dugo poslovati. Zato i kažem da je ovo siguran i stabilan posao. Kvalite SFI kompanije pokazuje i ocena Better Business Bureau ( BBB), asocijacije koja se bavi ocenjivanjem kvaliteta kompanija. 

Po ovoj asocijaciji SFI ima najveću moguću ocenu A+ .  Koliko je SFI popularna kompanija pokazuje i sam podatak da trenutno ima preko 1.500.000 članova iz preko 200 zemalja.  Glavna karakteristika ove kompanije je što vam daje obuku i edukaciju i to POTPUNO BESPLATNO!


SFI vam nakon registracije nudi kurs internet marketinga kroz preko 80 lekcija, vredan 300 $ potpuno besplatno. Na vama je samo da pročitate te lekcije i upijete znanje koje vam ova kompanija nudi. JEDNOSTAVNA FORMULA: OBUKA+PRAKSA=ZARADA !

Da bi postali član SFI kompanije trebate ispuniti samo jedan preduslov, a to je da imate više od 18 godina. Članarine i ostalih troškova nema, znači učlanjenje u ovu kompaniju je POTPUNO BESPLATNO! Ja mislim da nema razloga da se neko ne pridruži kompaniji, jer nema šta da izgubi, a može biti samo na dobitku.

Kako da počnem?

Pa kao što sam već napisao, potrebno je prvo da se registrujete i postanete SFI član.
Nakon što ste kliknuli na sliku iznad sa linkom za registraciju, pojaviće vam se stranica za potpuno besplatnu registraciju. Na toj stranici spustite se na dno i naći ćete formu koju je potrebno popuniti. 


Čim popunite tražene podatke, automatski će vas proslediti u vašu SFI online kancelariju

Šta je vaš zadatak na početku?

U prvih 24 h vi odrađujete neke zadatke, i tako skupljate poene. Vaš prvi cilj je dođete do statusa Executive Affiliate ( EA ), a do njega stižete kada skupite 1500 poena. Prvi mesec to uopšte nije teško, to možete uraditi za 2-3 sata. Veoma je važno da odmha nakon registracije krenete sakupljati poene, jer u prvih 24 h nakon skupljenih 500 poena SFI nudi bonus od 200 poena. Ono što je još bitno jeste da u prvih 30 dana, svaki dan dobijete po jednu lekciju od SFI. Tih 30 lekcija uvodi vas korak po korak u posao i objašnjava vam šta vi trebate raditi i kako možete zaraditi. Ja ću vam pokušati preneti određeni deo tog sadržaja kroz ovaj članak, ali bi bilo poželjno da svaku lekciju pažljivo pročitate. Nakon svake lekcije imate pitanje koje se odnosi na sadržaj te lekcije, i za tačan odgovor dobijete 15 poena. Ako pogrešite odgovor ne morate nšta brinuti, možete se vratiti i ponovo odgovoriti. Dakle, vaš prvi zadatak je skupljanje poena. Za početak je potrebno da posetite karticu To-Do list ( slika ispod ).

Tu se nalaze svi zadaci koje vi trebate raditi. Svaki zadatak nosi određen broj poena, i već sam rekao, vaš je cilj da skupite 1500 poena. Na radnoj listi se nalaze dnevni, nedeljni, mesečni zadaci. Sama reč kaže kada se oni rade i u kojem vremenskom roku. Takođe nalaze se i oni zadaci koje samo jednom uradite i za koje samo jednom dobijete poene. Zato je prvi mesec mnogo lakše skupiti 1500 poena nego u narednim mesecima. Ja ću vam sad pokazati kako vi trebate uraditi ove jednokratne zadatke.
Svaki zadatak u sebi ima plavi tekst, odnosno tekst na koji se moze kliknuti i koji vas vodi na neku novu stranicu. Za odrađivanje bilo kojeg zadatka potrebno je da kliknete na taj plavi tekst ( slika ispod ) i da pročitate uputstva kako bi rešili taj zadatak.

Radnje koje su označene zvezdicom su specifične. Kod njih se od vas traži da pročitate neki odrešeni tekst, kako bi se upoznali sa osnovim stvarima u ovoj kompaniji. Kada ste pročitali tekst, kliknete na zeleno slovo V u gornjem desnom uglu. (slika ispod) 


Nakon što ste kliknuli na slovo V  bićete obavešteni da ste dobili poene, i možete kliknuti da se vratite nazad. Pogledajte na slici ispod kako to izgleda.


Što se tiče dnevnih, nedeljnih i mečnih zadataka, kao što i sama reč kaže oni se rade dnevno, nedeljno i mesečno. Dnevnih zadataka ima 10 i donose vam 11 poena svaki dan. Poželjno je da se svaki dan ulogujete u SFI i odradite ove dnevne zadatke. Kasnije ću vam reći šta možete time dobiti.  Dnevni zadaci su crveni tabovi. Potrebno je da na svaki crveni tab odete i na dnu našete plavu zastavicu. Nakon što na nju kliknete dobićete 1 poen za taj zadatak.


Ako ste odradili sve zadatke sa To-Do liste vi onda već imate minimalno 1500 poena i postigli ste EA status. Do kraja tekućeg meseca preostaje vam da se upoznate sa kompanijom kroz onih 30 lekcija ( Launchpad ). Što više teksta budete čitali brže ćete napredovati u ovom poslu.  Ono što još trebate uraditi jeste dodati me na Fejsbuk kako bih vas ubacio u fejsbuk grupu sa ostatkom tima. 

Dakle, ništa vas ne košta da se okušate u ovom poslu, jer svakako svakodnevno na računaru potrošite određeno vreme. Pa zašto da onda to vaše vreme ne usmerite na prave stvari?!Sedište SFI kompanije

SFI kompanija nije samo virtuelna internet kompanija, ona ima svoje ’’fizičko’’ sedište na adresi: 8251 Northwoods Drive, Suite 200, Lincoln, NE 68505
Ukoliko imate pitanja, slobodno me kontaktirajte na Fejsbuku ili Tviteru. Vrlo rado ću vam pomoći.

Ako vam se dopao ovaj članak, podelite ga sa svojim prijateljima. 

Hvala na pažnji. 

0 Komentara:

Post a Comment