4.8.13

Ovaj slabo viđen natpis na maloprodajnim objektima za mene ne važi. Pod hitno mi je potreban saradnik koji će biti zaista dobro plaćen. 


Ono što očekujem od tebe (zaposlenog) je da imaš završena bar dva fakulteta, da tri strana jezika govoriš tečno a još dva razumeš, radiš pod pritiskom, noću, nedeljom i praznicima, da nemaš decu i ne ideš na bolovanje i godišnji odmor, da si gadljiv/a na platu i uplaćene doprinose. Da si gluv/a na psovke i maltretiranje i da čak i kod kuće žudiš za neonskim osvetljenjem. Poželjno je da nisi politički orjentisan/a, tj da nisi član neke partije. Posebno su poželjne osobe koje imaju manje od 25 godina i uživaju u prekovremenom radu.

U koliko si devojka (što je poželjno), potrebno je da imaš lepo lice, plavu, crnu, smeđu ili crvenu kosu, redovno da upražnjavaš manikir (o svom trošku), zimi za vreme slobodnog vremena (ako ga dobiješ) odlaziš u solarijum, jer volim preplanule cice, imaš nalog na društvenim mrežama (Tviter, Fejsbuk) sa mnogo pratilaca... bar 2kg. 

Pri slanju prijave obavezno pošaljite referentnu listu dosadašnjih radova.

Kandidati koji prođu prvi krug selekcije, biće pozvani na test.

Moj HR tim je spremio odličnu radnu atmosferu za vas, oduševićete se toplinom dočeka. Dobićeš čak i hemijsku olovku koju slobodno možeš da zadržiš za sebe. Olovka će ti zaista dobro doći pogotovo ako padneš na testovima. Imaćeš jednu divnu uspomenu na vreme kada si konkurisao/la na poznatom blogu. 

Vaš CV pošaljite na: males.stojan@gmail.com 3 comments:

  1. Potpuno nespreman za rad pod pritiskom, kao i prekovremeni rad, osim ako nije debelo plaćen. Iskreno me zabole za ciljeve Vaše kompanije ako platom ne mogu pokriti sve tekuće troškove, plus, da mi ostane za malo garderobe, knjiga, putovanja, izlaske, sport i provod.

    Funkcionisem po principu, koliko para toliko muzike. Takođe me savršeno ne zanima što ste u problemima i očekujem da sve vaše zakonom predviđene obaveze, izvršite na vreme, kao i da poštujete sve praznike i godišnji odmor. Sva je prilika da ću vas napustiti čim nađem nešto malo bolje. Komunikativan s pristojnim i ljubaznim svetom, za drkadžije imam kratak fitilj. Psujem na nekoliko svetskih jezika, al ozbiljnu prepisku i razgovor vodim samo na srpskom i engleskom, i ne preseravajte se s multinacionalnim korporativnim tripom, jer vam je i to previše. Studirao sam 100 godina, ali smatram da je uspeh što sam uopste završio bilo šta u ovoj zemlji, ovakvoj kakva je. Usavršavam se stalno i bez vas, jer sam radoznao i mislim da život ima smisla i bez umiranja na poslu. Reagujem samo na pozitivnu stimulaciju. Ne gušite me testiranjima i timbilding budalaštinama. Ako se već proseravate s tim zapadnjačkim forama, onda ponudite i zapadnjačku platu i uslove rada. To što ste pohađali dva, tri seminara,ne čini vas obrazovanom osobom. Što ne znam, naučiću, nisam debil. I da,postoje stvari koje bih u životu radio iz čistog entuzijazma, ali žalim što vas moram obavestiti, da to nije posao koji Vi nudite.

    S’ poštovanjem tvoj drug Aca

    ReplyDelete
  2. Vrlo poučan blog. Samo napred.

    ReplyDelete