10.9.13

AVG antivirus za Android

AVG je android aplikacija koja vam pruža antivirus zaštitu, lociranje mobilnog telefona, praćenje potrošnje mobilnog interneta, bezbedno surfovanje, praćenje potrošnje baterije i još mnogo toga.Na blogu je već predstavljen Avast antivirus za android, a sada predstavljamo i AVG. 

Locirajte svoj mobilni telefon preko google mapa

Kada instalirate aplikaciju, možete da uključite mogućnost lociranja vašeg telefona preko google mapa, što vam može pomoći ako izgubite telefon.Dovoljno je da posetite sajt http://www.avgmobilation.com/anti-theft i da kliknete na "Locate" i vaš telefon će biti pronađen na google mapama.Osim toga, preko ovog linka možete npr. zaključati telefon ili uključiti alarm.Instalirajte aplikaciju i isprobajte mnogobrojne mogućnosti koje ima.

[Google play]

2 comments:

 1. OBAVIJEST O OBAVIJESTI.

  Već je vrijeme da se počnemo baviti samim sobom, ime mi je Leonardo Vuković iz Varaždina, ali trenutno živim u Mariboru, Slovenija sa svojim dvjema mladima.
  Želim koristiti ovaj medij kako bih savjetovao i ohrabrio sve ovdje. Dobivanje on-line kredita nije tako lako kao što se čini, dobio sam svoj prvi online zajam u 2011 nakon što sam izgubio svoju ženu srećom za mene bio sam u mogućnosti da se sastati s mojim predujam i ja pokriti zajam u odgovarajuće vrijeme. U listopadu 2017. trebalo mi je novac za refinanciranje mog posla, ali sam već izgubio kontakt s tvrtkom koja mi je dala zajam. Pokušao sam pretraživati ​​na mreži, ali umjesto toga sam završio povjerenje bespovratne kreditne tvrtke, već sam izgubio više od
  87393HRK prije nego što sam shvatio. I pozivaju sve da budu oprezni i pametni kada traže zajam online znakovi su očiti NE, JA ponoviti DO Nemojte vjerovati tvrtki za zajam pomoću besplatne domene e-pošte kao što je @ gmail.com @ yahoo.com .. @ outlook.com ili @ hotmail.com. svi su lažni. nijedna pravna tvrtka za zajam ne koristi takvu poštu.
  U svibnju 2018. dobio sam poštu s postova na blogu i kad sam posegnula za moju kreditnu karticu u roku od 48 sati nakon završetka postupka potvrde. Hvala vam GLOBAL FINANCE ..
  ako vam je potreban hitni poslovni zajam ili osobni zajam, možete kontaktirati mog predstavnika zajma, dobru ženu po imenu Sarah Harvey. siguran sam da većina nas ovdje zna, jer je pomogla mnogim osobama iz naše zemlje

  ,
  Email.- sarahharvey@myglobalfinancefund.com

  MOLIMO joj se ne obratite ako ne možete vratiti zajam ili namjeravate pobjeći nakon što dobijete zajam
  .. Također možete kontaktirati mene za bilo kakvu pomoć putem moje e-mail leonardovukovic015@gmail.com

  Hvala vam

  ReplyDelete
 2. Moje ime je gospođa Rita iz SAD-a, dobila sam zajam od 30.000 dolara od Heartland Financial USA, Inc. u roku od 2 sata nakon što sam se prijavio. kontaktirajte ih Heartland Financial USA, Inc. putem e-pošte> (trustloan88@gmail.com) ili WhatsApp broja: 1-443-281-3404

  ReplyDelete