15.10.13

Jelena Golubović uradila nešto što do sad nije niko uradio na Farmi. Spustila majicu i pokazala svoje grudi. 
Najveci sabirni centar neostvarenih spermatozoida.
Pokazala je najmekšu, najtopliju, najlepšu stvar (čitaj Sisu), koju čovek može da zamisli. Pokazala je rešenje svih životnih problema.

Sise su inače dva često nesrazmerna blizanca, meka, korisna i vrlo zabavna, kao naslon, kao igračka, kao jastuk... Neki pak Sise smatraju za izrasline na ženskom telu, čija je ništa manje značajna ali redje pominjana funkcija, davanje kontrateže guzici.

Bilo kako bilo, Farma je još jednom dokazala da je crna rupa inteligencije u Srbiji. Mesto gde nestaje sva pamet, ako je slučajno i ušla u taj prostor. Ovim se dokazuje kao tačna, činjenica koju sam ranije naveo:
"Farma je mesto gde se okuplja najveća stoka u Srbiji i pritom biva snimana i puštana u širu javnost."

8 comments:

 1. Svaka čast za tekst!

  ReplyDelete
 2. xaxaxaxaxa... koja krava

  ReplyDelete
 3. "Farma je mesto gde se okuplja najveća stoka u Srbiji i pritom biva snimana i puštana u širu javnost." KOJU PRITOM STOKA GLEDA I KOMENTARISE ...

  ReplyDelete
 4. Ma daj bre... nema to veze. Ja na primer ne gledam Farmu, ali vidim naslove po novinama. Naravno da ću onda komentarisati.

  ReplyDelete
 5. Vidjao sam i bolje dojke ;-)

  ReplyDelete
 6. kako bigi lizao sise

  ReplyDelete
 7. dobrisa za cikija

  ReplyDelete
 8. Zdravo,
  Moje ime je Juli iz Južne Džakarte u Indoneziji, želim da koristim ovaj medijum kako bih savjetovao svima da se budite pažljivi u tome da dobijete zajam ovde, tako da mnogi zajmodavci ovdje su svi scammersi i oni su tu samo da vas prevare iz svog novca, Prijavila sam se za zajam od oko 200 miliona od žene u Dubaiju i izgubila sam oko 10 miliona, bez uzimanja zajmova, pitali su me ponovo i za troškove, plaćam skoro 10 miliona još nisam dobio zajam,

  Bog je slava, upoznao sam prijatelja koji se upravo prijavio za kredit, a on je dobio kredit bez ikakvog stresa, pa me je upoznao sa gospođom Olivijom Danielom, a ja sam primio 400 miliona, mislim da je to bila šala i prevara, ali sam dobio zajam za manje od 24 sata samo 2% bez kolaterala. Veoma sam srećan što sam spasen od siromaštva.

  tako savjetujem sve ljude u kojima su potrebni krediti za kontakt
  Gospođa Olivia Daniel, putem e-maila: (oliviadaniel93@gmail.com)

  I dalje me možete kontaktirati ako vam zatrebaju dodatne informacije putem e-maila: (yuliy3531@gmail.com)

  još jednom hvala svima što ste čitali moje svedočenje, i da li će nas Bog i dalje blagosloviti i dati nam život i prosperitet

  ReplyDelete