3.10.14


Nakon ledenog izazova koji je preplavio svet i pokazao da ljudi imaju veliko srce, na Tviteru se pojavio novi trend pod nazivom ‘Bee Challenge’. 

Ipak, najnoviji izazov nema nikakvu svrhu, ne sakuplja se nikakav novac niti podiže svest o nekoj bolesti ili problemu. U pitanju su uglavnom žene golih grudi, dok su im oči prekrivene grudnjacima. Ako na Tviteru ukucate  @BeeChallengeSRB dobićete fotografije žena koji u navedenom izdanju glume pčele.
Izazov je vrlo jednostavan. Žene skidaju grudnjak i stavljaju na oči i tako podsećaju na oči pčele, po čemu je izazov i dobio ime. Neke devojke izazivaju svoje drugarice tako sto ih nominuju da isto to urade.
Da li ste i vi bile izazvane?

5 comments:

 1. Majko mila! Ja ili sam ostarila ili sam izludela :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ma nisi ni jedno ni drugo :) Otislo sve u kurac... :D

   Delete
 2. KAKO sam postao pobjednik nakon toliko mnogo neuspjeha ATTEMPT dobivanje kredita ....

  Osjećam se tako blagoslovljeno i ispunjeno. Nerado sam se prijavio za zajam koji sam čuo za online jer sve izgleda previše dobro da bude istinito, ali bio sam uvjeren i šokiran kad je moj prijatelj na mom mjestu posla dobio zajam od Progresive Loan INC i oboje smo potvrdili i ja sam išao naprijed da primjenjujem, danas sam ponosan vlasnik moje tvrtke i zarađivati ​​novac za moju obitelj i sretnu mamu. Pa ja sam Annie Joe po imenu iz Pauls Valley, Oklahoma. Kao samohrana majka s troje djece bilo je teško dobiti posao koji bi mogao voditi brigu o meni i mojoj djeci, a imala sam toliko novčanica za plaćanje i kako bih to učinila najgore, imala sam loše kreditne pa nisam mogao dobiti zajam od bilo kojeg banka. Imala sam idealan početak poslovanja kao frizera, ali nisam imao kapitala za početak, Probao sam sve vrste banaka, ali nisam uspio dok se moj suradnik nije javio bogoslužnom vjerovniku koji oglašava kako bi mogao dati zajam u 2 % kamatna stopa. Šaljem im poštom putem službene adrese e-pošte (progresiveloan@yahoo.com) i odmah sam dobio odgovor, a moj je kredit odobren, a ja sam bio upućen na web mjesto Banke gdje sam povukao kredit izravno na moj račun. Za rezanje priče kratko sam ponosan na svoju frizersku tvrtku i obećavam svjedočiti svijetu kako se moj život pretvorio .. Ako vam treba bilo kakav zajam, savjetujem vam da kontaktirate Progresive Loan INC i financijski se podignete E-mail: progresiveloan@yahoo.com ILI poziv / tekst +1 (603) 786-7565  ReplyDelete
 3. Dobar dan,

  Trebate li bez osobnog ili poslovnog kredita bez pritiska i uz brzu suglasnost? Mi smo vam u Global Financeu pružili prave zajmove kako bi zadovoljili vaše potrebe.

  Naš proces uključuje;

  * INTERES NISKOG RATA!

  * FAST LOAN PRODAJA!

  * LAKO I STRES SLOBODNO OBRADU.

  * GARANTAN DAN PRIJE NAMJENE DAN!

  * 100% POVJERENJE I GENUINO!

  Obratite nam se sada za više informacija o ponudama za kredit i okončat ćemo vaše financijske probleme

  Kontaktirajte nas putem:

  EMAIL: sarahharvey@myglobalfinancefund.com

  ReplyDelete